Like!

SAB TRANS CONSULT

 

Despre noi

­­

­

­

Prezentare SAB TRANS CONSULT
importator şi distribuitor materiale sanitare in Romania

Avand o experienta de peste 15 ani in domeniul medical, SAB TRANS CONSULT are ca obiect de activitate importul si distributia materialelor sanitare destinate spitalelor, farmaciilor, clinicilor din România dar si clientilor persoane fizice, medicilor ce au nevoie.

SAB TRANS CONSULT S.R.L. este acreditată de Ministerul Sănătăţii pentru funcţionare în domeniul medical si este reprezentantul unic in România al companiei Elvetiene MarFlow AG – producator echipamente si consumabile medicale.

In primul an de funcţionare, 2005, SAB TRANS CONSULT a oferit consultanţă în domeniul afacerilor medicale, vânzări, promovări produse, training-uri medicale iar din 2006 a început importul de produse, vânzări, distribuţie, participări licitaţii în spitalele din ţară.            

Produsele oferite de noi sunt de o foarte bună calitate, au certificate CE şi ISO, diverse recomandări. Suntem cunoscuţi pe piaţa medicala si farmaceutica din România câştigând diverse licitaţii, comunicand direct cu medicii pentru diverse cerinţe; colaborăm cu unităţi private şi spitale de stat dar livrăm produse medicale şi prin reţeaua de farmacii din Bucureşti şi din alte oraşe din ţară.

Suntem de mult timp in domeniul urologiei si comercializam câteva produse speciale din care mentionam cea mai completă gamă de stenturi (12 tipuri) de specialitate implantabile tip Cook, intraoperative, endopielotomii, tumori, renale pentru adulţi, pediatrice, etc cu termen de 3 luni, 6 luni şi 1 an; avem o gamă completă de produse cum ar fi cele cuprinse in  seturile de Nefrostomie Pigtail şi Malecot, ghidaje din oţel cu PTFE din Nitinol, Titanium Cobra, sisteme de irigare vezicală, extractoare pietre/calculi tip Dormia, pungi speciale antibacteriene de urină, sonde prostatice ramforsate 3 cai, anse prostactectomie, sisteme pistol/ac de Biopsie Prostatică, etc.

SAB TRANS CONSULT S.R.L. este unica firmă din Romania care ofera stenturi ureterale implantabile de termen lung, carbonatate – carbon/diamant.

În domeniul gastoenterologiei avem o gamă specială de produse din care mentionam stenturile esofageale  din titanium expandabile, de tumori, hepatice, biliare, pancreatice; extractoare calculi, produse pentru endoscopie, ligatoare varice esofagiene, ghiduri Savary, Cobra, sfincterotoame, papilotoame, sisteme semiautomate biopsie, etc.

Totodata, vă oferim atat aparatul digital performant Lipotriptor cât şi Lipotriptoare manuale. 

­

distribuitor
desprenoi_sabmed

SAB TRANS CONSULT are implementat Sistemul de Management al Calitatii si este certificat in conformitate cu cerintele standardului de referinta SR EN ISO 9001:2008